RPF din Zirconiu Monolitic​

Calitatea lucrărilor noastre este esențială pentru noi . De aceea, folosim doar materiale premium și anume :
IPS e.max ZirCad Prime , reprezintă un material revoluționar , care oferă o estetică deosebită datorită tehnologiei Gradient (GT) .

RPF Integral-ceramice IPS e.max

Putem executa lucrări din ceramică presata e.max Press sau din ceramică frezată e.max Cad. Estetica superioară , de neegalat a acestor tipuri de restaurări este recomandată mai ales în zona frontală, unde putem obține cu ajutorul fațetelor sau a coroanelor , un zambet de Hollywood

RPF METALO-CERAMICĂ

Folosim sistemul IPS Style Ceram by Ivoclar , singura ceramică ce folosește cristale de oxyapatita care au capacitatea ridicată de a reflecta lumina natural , generându-se astfel un efect de profunzime . Aspectul natural al lucrarilor protetice cu IPS Style Ceram este deosebit.

RPF METALO-CERAMICĂ CU SCHELET METALIC SINTERIZAT LASER (SLM)

Pentru a profita de tehnologia modernă , putem să efectuăm scheletul metalic full digital , prin colaborarea cu un centru de frezaj . Obținem astfel, un schelet metalic rapid , fidel și compact.

RESTAURARI PROTETICE PE IMPLANTE

Oferim o gamă variată de lucrări pe implante și anume:
-coroane și punți din zirconiu
-coroane și punți din metalo-ceramică
– All on 4 înșurubate
-All on 6 înșurubate-bonturi individuale
-bonturi hibride
-lucrări mobilizabile pe locator
-lucrări mobilizabile pe bare

PROTEZA SCHELETATĂ

La fel ca și în cazul RPF metalo-ceramice , și la lucrările scheletate folosim tehnologia CAD/CAM și SLA pentru o adaptare excelentă a scheletelor metalice. În executarea lucrărilor mobilizabile, folosim doar produse de top de la Bredent.