Restaurări protetice mobilizabile - scheletate

Calitatea restaurărilor protetice și estetica lor sunt esențiale pentru noi. Știm cât de important este confortul și încrederea oricărui pacient. Recăpătarea zâmbetului cu aspect natural și satisfacția sunt esența în lucrările oferite de noi .

Calitatea lucrărilor noastre este esențială pentru noi. De aceea, folosim doar materiale premium care oferă o estetică deosebită. În plus, cu ajutorul tehnologiei, Laboratorul nostru de tehnică dentară oferă servicii de top pentru restaurări protetice mobilizabile – sheletate.  Principiul unei colaborări bazate pe încredere și profesionalism, este unul dintre eforturile pe care le depunem astfel încât beneficiarul final (pacientul) să plece cu zâmbetul pe buze din  din cabinetul medicului. Expertiza și creativitatea întregii echipe se amestecă armonios, menite să anticipeze nevoile pacienților.  De-a lungul timpului am învățat că zâmbetul este o trăsătură a fetei, astfel, design-ul fiecărui dinte începe cu analiza zâmbetului și a trăsăturilor fizionomiei. Totul pentru a se armoniza cât mai natural. 

Coroanele dentare realizate de laboratorul nostru, restaurează estetic și funcțional dinții afectați sau protezează implanturi dentare. Precizia și longevitatea tehnicienilor noștri dar mai ales a tehnologiei, cresc gradul de precizie și estetică a fiecărei lucrări și implicit durata de viață a unei restaurări protetice mobilizabile – scheletate. 

Lista servicii - Restaurări protetice mobilizabile - scheletate

 • Proteză scheletată cu 2 sisteme speciale (Bredent) + frezaje cu interlock

 • Proteză scheletată cu 2 croșete turnate

 • Sistem telescop (primar + secundar) FGP Bredent

  (Design schelet metalic CAD/ CAM și print 3D cu rășină Castable)

 • Sistem telescop zirconiu (primar zirconiu + secundar) FGP Bredent

  (Design schelet metalic CAD/ CAM și print 3D cu răsină Castable)

 • Sistem special tip culisă

 • Înlocuire matrice/ patrice – Bredent 10

 • Scheletată sinterizată LASER

 • Scheletată frezată din Peek/ Trilor

Vrei să colaborăm?

Venim în întâmpinarea pacienților tăi cu servicii și lucrări de cea mai bună calitate. Descarcă catalogul nostru de prețuri completând datele din formularul alăturat.